Yeni nesil finans platformu Block Earner, Bitcoin'deki halving heyecanını muhteşem bir kampanya ile kutluyor. 22 Nisan 2024 saat 03.00'te gerçekleşecek olan Bitcoin fiyatını doğru tahmin eden veya en yakın tahminde bulunan bir şanslı kişi, Block Earner'dan MacBook Air kazanacak.

17 Nisan saat 23.59'a kadar kaydını tamamlayan, KYC doğrulamasını gerçekleştiren ve kampanya süresince en az 1.000,00 TL'lik alım işlemi yapan kullanıcılar bu muhteşem fırsattan yararlanabilecekler.

Ayrıca, tahmini yaptıktan sonra özel bağlantıyı arkadaşlarıyla paylaşan kullanıcılar, şartları yerine getiren her bir arkadaşı için 25 TL değerinde BTC kazanacaklar.

Brent Petrolünde Düşüş, Akaryakıtta Zam: 3 Mayıs 2024 İstanbul Fiyatları! Brent Petrolünde Düşüş, Akaryakıtta Zam: 3 Mayıs 2024 İstanbul Fiyatları!

Eğer birden fazla katılımcı aynı tutarı tahmin ederse, ilk tahmini yapan kişi kazanan ilan edilecek. Bu yüzden tahmininizi şimdi göndermek için acele edin!

Bitcoin halving nedir diye merak edenler için bir hatırlatma yapalım: Halving, her 4 yılda bir Bitcoin madencilerinin blok başına kazandığı ödüllerin otomatik olarak yarıya düşürülmesidir. Bu mekanizma, Bitcoin'in öngörülebilir ve düşük bir enflasyon oranına sahip olmasını sağlar.

Block Earner, Avustralya merkezli ve Blockchain destekli bir fintech şirketidir. Kullanıcılarına merkezi olmayan finansın avantajlarına erişmeleri için kullanıcı dostu bir arayüz sunmaktadır. 2022 yılında Avustralya'da hizmete giren Block Earner, Türkiye'de Kasım 2022'de operasyonlarını başlatmıştır. Şirket, 2021 yılında ABD'li risk sermayesi şirketi Framework Ventures liderliğinde yapılan tohum turunda 4.5 milyon dolar yatırım almıştır.

Halving coşkusunu yaşamak ve bir MacBook Air kazanmak için şimdi tahmininizi yapın ve şansınızı deneyin!

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN