Edinilen bilgilere göre; gebelik sürecince koronavirüse yakalanan ve ağırlaşan durumu nedeniyle tedavi gördüğü KTÜ Farabi Hastanesinde gerçekleştirilen cerrahi operasyonla bebeği dünyaya getirilen Tuba Aydın, yendiği virüsün vücudunda oluşturduğu hasar nedeniyle hayatını kaybetti.  Üç çocuk sahibi genç annenin ölümü ailesini yasa boğarken, bebeğin tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

BİR HAFTA ÖNCE EŞİNİ KAYBETTİ

Yine aynı mahalleden Nadiye Aslan (86) Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde eşi ile birlikte Covid-19'a yakalanınca Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan ve bir hafta önce eşi toprağa verilen Aslan'ın öğle saatlerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Sakarya’nın Karasu İlçesinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapan Adnan Çalışkan, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Çalışkan'ın babası Fehmi Çalışkan da 5 Ekim'de korona nedeniyle hayatını kaybetmişti. Karasu'da yaşayan Adnan Çalışkan, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Durumunun ağırlaşması üzerine hastanede yoğun bakıma alınan Çalışkan, yaşam mücadelesini kaybetti.  Öte yandan Çalışkan'ın babası Fehmi Çalışkan'ın da 5 Ekim'de Trabzon'da koronavrüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.  Adnan Çalışkan’ın cenazesi Trabzon'un Yomra ilçesi Şanlı Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Editör: TE Bilisim