Türkiye'nin her tarafından ve yurtdışından 7M Hastanesi'ne özelliği olan ameliyatlar için hastalar geliyor ve sağlıklarına kavuşuyor.7M Hastanesi doktorlarından genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Ayhan Çağılcı en son Karaman'da gelen bir hastaya yeni bir karın duvarı ve bağırsak ameliyatı yaparak sağlığına kavuşturdu. Gürcistan’dan gelen barsak kanseri, karın duvarı ve safra kesesi hastasını da bir başka serviste ağırlıyor.

YEMEK YEMEYE KORKARDIM

İstanbul'dan gelen hasta F.K., “ben 65 yaşındayım. 25 yıldır bağırsak rahatsızlığım nedeni ile çok çile ve sıkıntı çektim. Ameliyat olalı 8 gün oldu. Şu anda çok iyiyim’ diyerek memnuniyetini belirtti ve “Allah Ayhan Çağılcı hocamıza dert, sıkıntı vermesin. Bu hastalıktan önce Allah'ın sonra onun sayesinde kurtuldum” dedi.

TRABZON’DA YENİDEN DOĞDUM

Karamandan gelerek ameliyat olan F.K.; Karaman'dan tedavi olmak için 7M Hastanesi'ne geldim.25 yıldır defalarca karın duvarından sağlı sollu 3 defa ameliyat oldum. Bir türlü şifa bulamadım. Psikolojim de çok bozuldu .Daha sonra yeniden ameliyat olmam gerekince tüm Türkiye'de doktor arayışına girdim. Ayhan Hocamın ameliyat videolarını defalarca izledim. Sonrasında Trabzon'a gelmeye karar verdim. Ameliyat olalı 1 hafta oldu. Allah razı olsun, şu an çok rahatım. Trabzon'da yeniden doğdum diye konuştu.

ÇOK ARAŞTIRDIM VE GELDİM

Gürcistan’dan gelen hasta I.M. ise, “Benim 6 çocuğum, Ankara’da damadım var. Onların vasıtası ile 7M Hastanesi’nde Ayhan Hocayı buldum. Herkes de tavsiye etti. Bunun üzerine Trabzon Akçaabat’taki 7M Hastanesi’ne geldim” ifadelerine yer verdi.

HASTALARIMIZ GAYET SAĞLIKLI

Dr. Ayhan Çağılcı, hastaları ile ilgili bilgi vererek, şöyle konuştu: “Hastalarımız sağlığına kavuşuyor.     

Türkiye'den ve yurtdışından bizi tercih ederek gelen tüm hastalarımızın sağlığına kavuşması için mesai mevhumu gözetmeksizin yanımda olan tüm personelimizin göstermiş olduğu gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. 

Hastaların sağlığına kavuşmasının verdiği mutluluk ve motivasyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 7M Hastanesi'nin yapımında ve gelişmesinde emeği olan, bu hizmetlerin sunulmasına zemin hazırlayan hastanemizin yönetik ve idari kadrosuna teşekkür ediyorum. Böyle bir hastaneyi topluma kazandıranları ayrıca tebrik ederim. Bu durum Akçaabat için de bir güzellik, bereket, onur kaynağıdır.

 Haber: BAHATTİN BAŞTÜRK 


 

Editör: TE Bilisim