Türkiye’nin içerde ve dışarıda terörle verdiği amansız mücadelede başarılı olan güvenlik güçlerinin başındaki isim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da dur durak yok. Bir taraftan terörle mücadele edilirken diğer taraftan da Türkiye’nin her şehrinde iç güvenliğin sağlanması için büyük çaba sarf ediliyor. 

Bir gün Kato’da, bir gün Gabar’da bir gün Hakkari, Ağrı, Diyarbakır’da her zaman güvenlik güçlerinin yanında olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ülke içindeki yatırımlar noktasında da boş durmuyor. Her tarafa yetişmeye çalışıyor. Bu hizmetlerinden biri de Çaykara Belediyesi’ne tahsis ettiği iş makinesidir. Bakan Süleyman Soylu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a JBS iş makinesi jesti yaptı. 

Çaykara Belediyesine teslim edilen iş makinesi ilçede çalışmalarına başladı. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür ederken, “Türkiye’nin içinde bulunduğu güvenlik duruma rağmen sayın bakanımız sağolsun bizleri hiç ihmal etmiyor. Ne istiyorsak veriyor. Biz istemesek de o veriyor. İlçemize güzel hizmetlerimiz olacak. Bakanımız Soylu’ya Çaykara halkı adına teşekkür ediyorum” dedi. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, önümüzdeki günlerde yeni projelerini de açıklayacaklarını söyledi.   
 
Editör: TE Bilisim