AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Artvin Havalimanı inşaatında son asfalt kaplamasının yapılmakta olduğunu kaydetti.

Çalışmaları yerinde takip eden ve havaalanı pistinin asfalt kaplamasının son tabakasının da yapıldığını kaydeden Milletvekili Avcı’ya incelemeleri sırasında, Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar ve AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ile diğer ilgililer eşlik etti. 

Milletvekili Avcı, Rize Havalimanı hayalinin gerçeğe dönüşmesine çok yakın olduklarına vurgu yaparak sosyal medya hesabından şunları kaydetti: “Hayallerimize çok yakınız artık! Rize Artvin Havalimanı pistinin son kat asfaltlaması yapılırken bizlerde bu tarihi ana eşlik ederek emekçi kardeşlerimizin yanında olduk. Havalimanı terminal binamızın içinde incelemelerde bulunduk. Türkiye’nin en zevkli mimarisine sahip muhteşem bir havalimanına sahip olacağımızı bir kez daha yerinde gördük. Bu muhteşem eser için Sayın Cumhurbaşkanımıza hemşehrilerim adına yürekten teşekkür ediyorum.”
 

Editör: TE Bilisim