Soylu “Bir adım biz geldik, bir adım MHP geldi. Biz terörle mücadele yapıyoruz. Bu sabah itibariyle kırsalda 33 operasyon yapıldı. Şehir içinde operasyon yapıyoruz. Bütün her yerde bizim aslanlarımız al yıldızlı bayrakla teröristleri kovalıyor onlarda kaçıyorlar. Kandil’den talimat veriyor hayır diyor. Karıştırın ortalığı diyorlar.”

Hesap Sormazsak Namerdiz

“Cumhurbaşkanımızın Başbakanımızın talimatıdır. Biliniz ki kandilde duran itler var ya biz bunlara hesap sormazsak namerdiz. Sadece ülkemiz için değil. Onları orada oturtanlar orada tutmaya çalışırlarsa bilsinler ki onlarla da hesabımız var. Hep birlikte ülkemizin yarınlarına güçlü bir şekilde ve bize yakışır bir şekilde bu dinin insanlarına yakışır şekilde taşıyacağız. Annesinin yanından kızlarını kaçırıyorlardı. Biz mücadele ediyoruz. Bir daha olursa ben bu işi bırakacağım. Yıllardır aynı şeyleri yaptıkları için bu millet görmezden gelecek zannedecek. Ama 15 Temmuz’da ne olduğunu gördü.”

Milletin Efendi Olduğu Bir Sistem

“Ezanı yasaklattıkları, Kur’anı yasakladıkları yetmedi mi? Yıllarca böyle oldu. Bu milleti Kızılay meydanına sen köylüsün diye sokmadılar. Onlar yaşayacaklar bu millet onlara hizmet edecek. Devir değişti artık milletin hizmeti geliyor.  Her darbenin bu ülkeye büyük maliyetleri olmuştur. Bu milletin zenginliklerini nasıl alır hesabı yapmışlardır. Refah yol iktidarı bunu engelledi havuz sistemi oluşturdu. Sonra 28 Şubat oldu. Dediler ki Türkiye’de irtica var. O yüzden 28 Şubat. Televizyonda gördüğümüz bankaları hortumladılar. Peki, meclis güçlü meclis mi? Onlar istiyorlar ki küçültelim. Hayır, öyle olmayacak. Onların söylediği bir meclis gibi olmayacak.  Güçlü hükümet güçlü meclis olacak. Öyle bir sistem getiriyorum ki milletin efendi olduğu bir sistem getiriyoruz.”

Bal Gibi Olur

“Takmışlar gençlere, gençlerden mebus olur mu? Gençlerden Çanakkale’de şehit olur. 15 Temmuz’da sokağa çıkar demi. Ama onlardan mebus olmaz. Başörtülülerden de mebus olmuyordu. Değişiklik yapmadık yasa çıkarmadık. Bal gibi oldu. Neden bunu yapıyorlardı. Milletin bir kesimine ceza kesecekler. İşte bu anlayış içerisinde bize bunu yapmayın diyorlar. Bizim onlardan en büyük üstünlüğümüz genç nüfusumuz. Biz avantajımızı kullanmayacağız onlar avantajını kullanacaklar.  Yukarıda Avrupa istikameti rotası bozulmuş. Faşizm ve ırkçılığın göbeğine oturmuş. Ortak para birimi Euro’da başarısız oldular. Ortak anayasada ters gitti. Şimdi Almanya hepsini ele geçirmeye çalışıyor. İngiltere hadi bana eyvallah dedi. Ne zaman başımızı çıkarsak başımıza bir sıkıntı getirdiler.”

Hayrat’a Doğalgaz-Yüksekokul

“Hayrat her zaman gerekeni yaptı hem de fazlasıyla yaptı.  Berat Albayrak’ın bir selamı var. Hayrata doğalgazı getiriyoruz dedi. İkinci üniversiteyi açtığımızda Hayrat’a meslek yüksekokulu açacağız. Bir emniyet binası açıyoruz. Biz emrinize ammedeyiz.”
 
Editör: TE Bilisim