CHP’nin Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nil Bektaş ve Başkan Yardımcıları Nuran Aydın ile Ayfer Çağlayan TAKA Gazetesini ziyaret ettiler. Ziyarette son dönemin siyasi krizleriden hayat pahalılığına kadar birçok konu konuşuldu.

TAKA Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yusuf Turgut ve Genel Müdür Zihni Ağırman tarafından ağırlanan Başkan Ayşe Nil Bektaş ve arkadaşları ‘İktidarımız yakın’ dediler.

Trabzon’da sokağı dinlemeye başladıklarını söyleyen Bektaş şu ifadeleri kullandı:

‘Sayın Genel Başkanımızın son 3 yıldır ortaya koyduğu performans Türkiye’de CHP’nin iktidar yürüyüşünü başlatmıştır. Bugüne kadar en güçlü muhalefeti yapan, insanımızın asgari ücret miktarının yükselmesinin önünü açtıran, yine Bayramlarda emekli ikramiyelerini gündeme getiren ve bunu da iktidara yaptırtmak zornuda bırakan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. 3600 göstergeyi getirecekler, burada da CHP’nin muhalefetteki başarısının katkısı büyüktür. Trabzon’da pandemi sebebiyle çalışmalarımıza ağır yaptık. Ama şu andan itibaren sahadayız ve aşılamadan sonra çalışmalarımızı çok daha verimli sürdürüyoruz. Evlerin kapılarını çaldık ve birçok kahve ve çay içme daveti aldık. Şimdi hem kahvelerimizi ve çaylarımızı içeceğiz hemde kadınlarımız ve vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. CHP 2023 yılının iktidarına her yönüyle hazırlanıyor. Ben ve arkadaşlarım sahaya çıktığımızda çarşıda pazarda dolaştığımızda bunu hissediyoruz. Hayat pahalılılığı bu iktidarı götürüyor.’

Editör: TE Bilisim