Ziyaret sonrasında Bekar şu açıklamayı yaptı:

‘Trabzon’a atanan yeni Emniyet Müdürü Metin Alper’i Ortahisar Ziraat Odası olarak ziyaret ettik, kendisine Trabzona hoş geldiniz diyerek, hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Kendileri de bizlere ziyaretimizden dolayı teşekkür ettiler.
Yeni Emniyet müdürümüzle karşılıklı Trabzonun genel durumu ile ilgili bir çok konuda fikir alışverişinde bulunduk. Trabzonu ve Trabzonluları çok sevdiğini ifade ederken Trabzonsporlu olduğunu da gururla ifade ettiler. Özellikle Ünal Karaman’la olan dostluklarından da bahsederek,Trabzonda tüm kurumlarla beraber iç içe çalışacaklarını ifade etttiler.

Kendilerine özellikle bizler Ziraat Odası yöneticileri olarak, Trabzonda tüm daire amirleri ve birimleri ile çok iyi diyaloglarımızın olduğunu, aynı duyarlılıkla, Emniyetimizin, başta sizler ve tüm birimlerinizle iyi ilişkiler ve iyi diyologlarla her konuda yardımcı olacağımızı ifade ettik. Bu ifadelerimizden çok memnun olan, Yeni Emniyet müdürümüz, bizlere çok samimi içten, güzel bir yaklaşım göstermesi bizleri son derece memnun etmiştir.’
 
Editör: TE Bilisim