İYİ Parti’nin kuruluşuna ciddi katkılar sağlayan Ali Makul, Hasan Yazıcı, Emre Katipoğlu, Veysel Kurtoğlu ve Atilla Aşık, TAKA Gazetesini ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde bir süre önce kaybettiğimiz canımız, Yazı İşleri Müdürümüz, Ünlü karikatürist ve yazar Harun Yavruoğlu’nun karakalem portresini de Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut’a takdim ettiler. 
 
İYİ partinin kuruluşuna ciddi katkılar sağlayan ve partide önemli görevlerde bulunan son Ortahisar seçimini ise kaybeden Ali Makul, Hasan Yazıcı, Emre Katipoğlu, Veysel Kurtoğlu ve Atilla Aşık, TAKA Gazetesini ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde bir süre önce kaybettiğimiz canımız, Yazı İşleri Müdüümüz, Ünlü karikatürist ve yazar Harun Yavruoğlu’nun karakalem portresini de Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut’a takdim ettiler. 
 
İYİ PARTİ UMUTTUR

 
Ziyarette yazılı açıklama yapan İYİ partililer şu tespitlerde bulundu:
 
‘2002 yılı AKP iktidarından sonra 17 yıldır parti kurulmaya cesaret dahi edilemeyen bir dönemde Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde ülkemizin üzerine bir güneş gibi doğan İYİ Parti kuruldu. Yıllarca uyuyan, uyutulan ülkemizde; partimizin hayata geçmesi umutsuzluğun umuda dönüşmesine vesile, Türk siyasetine yeni bir heyecan, ışık olmuştur. Farklı siyasi görüşlerden arkadaşlarımızla hukuksuzluğa, adaletsizliğe, kötü gidişe isyan olarak bir olduk. İYİ Parti çatısı altında beraber olduk. Hiç bir hesap yapmadan tek önceliğimiz; ülkemizin geleceğine dair katkı sunabilmek.
 
CUMHURİYET VE ATATÜRK SEVGİSİ
 
Vatan, Cumhuriyet, Bayrak ve Atatürk sevgisi etrafında kenetlenip davamıza hizmet etmekti. Baskının, ötekileştirmenin en yoğun olduğu bu dönemde partili kimliğini öne koymak hem zordu hem de cesaret gerektiriyordu. İşte bu zor dönemde partili arkadaşlarımızla gövdemizi taşın altına koyarak maddi ve manevi her anlamda hizmet etmeye katkı vermeye çalıştık. İlk günlerdeki heyecanımız, mutlak beklentimiz partimizin tüm kesimleri kucakladığı, merkezde ve tek başına iktidar olacağıydı. Bugün de aynı inancı taşıyoruz. Hiç bir şekilde eski partilerdeki iç çatışmaların partimiz içine taşınmasına asla müsaade etmiyeceğiz.
 
ÇARE AKŞENER’DİR
 

Daha net bir ifade ile partimiz iktidarın küçük ortağı MHP değil, ülkemizde umutsuzluğun umut olduğu ve umudun çare olacağı günleri sağlayacak İYİ partidir. Bu inançla partimizi bölmeye çalışan, iç ve dış güçlerin zihniyetlerinin karşısında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bizler partimizi kucağımızda bulmadık, giden gider, döndüklerinde biz yine burada Genel Başkanımızın Meral Akşener’in yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.’
 
 
Editör: TE Bilisim