Cumhuriyet mahallesi muhtarı Kadir Sert’in ısrarlı takibi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun küçük dokunuşu ile gerçekleşen hizmet Tanjant’a ayrı bir hava kattı.

Muhtar Kadir Sert şu açıklamayı yaptı: ‘İnsana hizmet ilkemiz olmalı. Bu duyarlılıkla, Büyükşehir Belediye Başkanımız seçimlerde Trabzon’umuzu temiz şehir, temiz sahil, oturabilir güzel ve görsel mahalleler yapacağım demişti. Çok güzel projelere imza atacağız. Seçildiğinden beri başkanım genç ve dinamik ekibiyle Trabzon’umuzun tüm ilçeleriyle birlikte ‘durmak yok  yola devam’  felsefesiyle büyük bir performansla çalışmakta inanıyorum ki Trabzon’umuzun her ilçesine ve mahallerine 730 muhtarımızın da önerileri de dikkate alarak hizmet etmektedir. Bu bağlamda Cumhuriyet Mahallesi alanında bulunan Yavuz Selim Bulvarı  (Hacıkasım) kavşağına koyduğu Ay Yıldız ve Tuğra ambiyans için mahallemi onurlandırdı. Daha da güzel şeyler yapacağına inancımız tamdır. 


‘Bir işi gönülden yaparsanız gönüller kazanırsınız’

Başta Büyük Şehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na Genel Sekreter Yardımcımız Gürcan Başar’a, büyük özveri ile çalışan Trafik Müdürümüz Hakan Erdem’e, Park Bahçeler Daire Başkanı Songül Bayrak’a, cefakârca çalışan Müdürümüz Eşref Sungur’a ayrıca yapımcı firma AKALDES’e halkım ve seçmenlerim adına, bizim yüzümüzü Ak ettikleri için Azalarımla birlikte gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum.’
Editör: TE Bilisim