Trabzon’un Ortahisar İlçesinin alt yapısını yenileyen ‘Trazon Su Temini” projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Su kanalları ve kanalizasyon alt yapısının yenilendiği, yağmur suyu hatlarının oluşturulduğu, olmayan noktalarda telekominikasyon şebekelerinin çekildiği proje adım adım Meydan’a doğru geliyor. Maraş Caddesinin postane tarafından devam eden çalışmalar bu akşam itibariyle Meydan kısmına kaydırılacağı öğrenildi. 

Projenin yapımı sırasında vatandaşların en az derecede etkilenmesi için nüfusun yoğun olduğu bölgelerde Sokağa Çıkma Kısıtlaması fırsat bilinerek yapılan çalışmalar nedeniyle Kahramanmaraş Caddesi bu akşam 21:00’dan, 28 Mart saat 21:00’a kadar trafiğe kapatılacak.Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması sırasında Maraş Caddesinde ki çalışmalarda önemli yol kat edilmesi planlanıyor. 

Trabzon’un Meydan Bölgesindeki çalışmalar sadece Maraş Caddesi ile sınırlı değil. Çalışmaların Uzunsokak bölgesinde de devam ettiği görülürken, Meydan’da ki çalışmaların tamamen bitirilmesinin ise Nisan ayına kadar süreceği açıklanmıştı. 

Editör: TE Bilisim