Of Fen Lisesi bu yıl üniversiteye yerleştirme sınavında 6 Tıp Fakültesi, 1 Diş Hekimliği Fakültesi ve daha birçok öğrencisini yüksek puanlarla Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine yerleştirmenin gururunu yaşıyor. Bu tarihi başarıya imza atan Of Fen Lisesinin arsasının temini ve binasının yapımında maddi ve manevi büyük katkısı olan Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar Tıp Fakültesi kazanan Of Fen Liseli 6 öğrenciyi Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Öğrencilerin ödüllendirmesi için Of Kaymakamlığı konferans salonunda bir ödül töreni icra edildi. Ödül törenine; Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Fen Lisesi  Müdürü Vehap Kurt, Müdür Yardımcısı Eşref Karamehmet  öğrenci ve veliler katıldı.  Ödül töreninde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of Fen Lisesinin Fen Lisesi olması serüvenini anlattıktan sonra duygu ve düşüncelerini” Of’un çocukları heba olmasın, ailelerinin yanında aile sıcaklığında eğitimlerine devam etsin diye bu okulun Of’un değerleri ile Of Fen Lisesi olarak açılmasını sağladık. Okulun yapılmasında başta Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar olmak üzere İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Of Belediyesi eski Başkanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’a, Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ediyorum.”sözleriyle belirtti.

OF HER ŞEYİ İLE KABUĞUNU KIRDI

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı konuşmada; “ Of her şeyi ile kabuğunu kırdı. Karşımızda pırıl pırıl yavrularımız var. Onlarla gurur duyuyoruz. Onlar yarının doktorları olup ülkemize çok güzel hizmet edeceğine inanıyorum. Doktorluğun emekliliği yok. Ölene kadar doktorsunuz ve insanlar sizden çare bekleyecek. Sizlerin gözlerinden öpüyorum, sizlere başarılar diliyorum.  Ailelerinizi ve sizleri yetiştiren öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

GÜZEL BİR BAŞARI

Kaymakam Hayrettin Çiçek ise yaptığı konuşmasında;” İlçemiz için güzel bir başarı. Başarıda emeği geçen başta aileleriniz olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Elbette ki çok çalıştınız, başardınız sizleri tebrik ediyorum. Ancak  sizleri  yetiştiren devletinizi ve milletinizi unutmayın. Ona karşı daima vefalı olun. Bu başarıda bir ekip çalışmasının olduğunu görüyoruz. Ben de emeği geçen eski bakanımız Erdoğan Bayraktar’a, eğitime her zaman büyük destek veren Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Ailelerinizi kutluyorum .Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.” Dedi. Konuşmaların ardından 6 Tıp Fakültesi 1 Diş Hekimliği Fakültesi öğrenciler ödülleri Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Fen Lisesi  Müdürü Vehap Kurt tarafından takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim