Trabzon İli, Of İlçesi, Ballıca Merkez Mah. 296 ada, 2 parselde kayıtlı ‘’Fındık Bahçesi’’ vasfındaki 4724,44 m² yüz ölçümlü ve üzerinde 144,00 m² Kargir ev taşınmazın tam hissesi.

İMAR DURUMU : Taşınmaz 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı dışında kaldığı bilgisi edinilmiştir. Taşınmazlar 1/1000 ölçekli Ordu-Trabzon-Rize-Giresun-Gümüşhane-Artvin Çevre Düzeni Planında ‘’Orman Alanı’’ sınırları içerisinde kalmaktadır. Parselin yaklaşık 1000 m² alanı yeşil alana kalmakta olup, diğer kısmı plansız alanlar yönetmeliğine tabidir. Of Belediyesinde yapılan araştırmalar neticesinde taşınmazlara ait herhangi bir dosya, mimar projesi vb. rastlanılmamıştır.

ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ : Satışına karar verilen taşımaz Trabzon İli, Of İlçesi, Ballıca Merkez 296 ada, 2 parselde kayıtlı ve 4.724,44 m² ‘’Fındık Bahçesi’’ vasıflı taşınmaz dır. Topografik olarak az eğimli bir arazi yapısına sahip olup, geometrik olarak amorf durumdadır. Kadastro paftasına göre 73 m’lik güneybatı cepheden imar yoluna yaklaşık 2 m mesafeli ve diğer tüm cephelerden komşu parsellere cepheli vaziyettedir. Taşınmazın mahalinde yapılan incelemelerde parsel üzerinde iki katlı Kargir ev muhtelif sayılarda fındık ağaçlarının olduğu gözlemlenmiştir. Zemin 72 m² ve birinci kat 72 m² olup, toplamda 144 m² olduğu gözlemlenmiştir. Taşınmaza ulaşım yaz ve kış aylarında binek araçlar ile sağlanmaktadır. Taşınmazın sulama ve elektrik altyapısı bulunmamakta olup sulaması doğal yağışlar ile sağlanmaktadır. Taşınmaz Of İlçe Merkezine ve Trabzon-Rize yoluna 12 km, Trabzon Merkezine 67 km mesafededir.

Editör: TE Bilisim