Programa Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Murat Ellialtı ile Trabzon Şube Başkanı Dr. Oğuz Kara’da katıldı. ‘Sensiz olmaz, bu iyilik zincirinin büyümesi için sen de zincirin bir halkası’ ol hastagı ile yapılan etkinlikte, vatandaşlara depremle alakalı bilgilendirmede bulunuldu. 

Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Murat Ellialtı, “İyilik duygusunu geliştirmek için çalışma yapıyoruz. Türk Kızılay Trabzon şubemizin faaliyetleri örnek olmuştur. Faaliyetlerimizi daha ilerilere taşıyacağız. Trabzon başı çekeceği için de 5 pilot ilden biri olarak seçtik. Trabzon 81 il içerisinde son bir yılda bağış kapasitesini en çok artıran ilimizdir. Trabzon Kızılay ile ne kadar gurur duysak azdır. Şube Başkanımız Dr. Sayın Oğuz Kara nezdinde tüm Kızılay ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

KIZILAY HER YERDE

Türk Kızılay Trabzon Şube Başkanı Dr. Oğuz Kara, “Esas işlevi insanların sıkıntılarında yanında olmak olan Kızılay’ımız afetlerde de çok önemli görevler üstlenmiştir. Afet zamanında, özellikle deprem sırasında yapılması gerekenlerle ilgili vatandaşlarımıza bilgi veriyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi de bizleri memnun etmiştir. Kızılay olarak ihtiyaç halinde her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.
HACER SARE KUL
 

Editör: TE Bilisim