AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı’na hitap eden Başkan Genç, “Değerli mesai arkadaşım ve Teşkilat Başkanımız Sayın Selahaddin Çebi yönetiminde oluşturulan ekibimiz çok genç neferlerden oluşuyor. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi yönetiminde gerçekleştirilen istişare ve tanışma toplantısına katıldı. 

Toplantıya; AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan ile Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Teşkilat mensuplarının ve yönetim kurulu üyelerinin sorularını cevaplayan Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı projelerle ilgili bir sunum yaptı. 

“BÜTÜN GAYRETİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ”

“Tarihin bu döneminde her birimize çok büyük görevler düşüyor.” diyen Başkan Genç, şöyle konuştu: “Yılmadan, yorulmadan AK dava uğruna ilk günkü heyecanımız ve azmimizle Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda bütün samimiyetimizi ve gayretimizi ortaya koyacağız.” 

Ortahisar Belediyesi’nin 2014 yılından bugüne kadar proje ve yatırımlarını anlatan Başkan Genç, Ortahisar’ı her anlamda kendine yetebilen bir şehir haline getirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. 

AKVARYUM ORTAHİSAR

Akvaryum Ortahisar’ın yıl sonuna kadar açılacağını belirten Başkan Genç, “Çok önemsediğimiz Akvaryum Ortahisar’ın ikinci etabını ihale ettik. Orbel şirketi ile Akyanus şirketi işbirliğiyle yap-işlet- devret modeliyle bunu ihale ettik. Bu projenin süreci bir yıl. Projemizi bitirmeyi hedefliyoruz. İnşallah, 2021 yılının sonuna doğru burayı açacağız. Çok önem verdiğimiz bir proje.” sözlerine yer verdi. 

 “İKİ YIL İÇİNDE İHALE EDİLECEK”

“Mağmat Boğazı’nda Tarihi İpekyolu Projemiz var. Burası ciddi bir destinasyon alanımız olacak. Şu anda buradaki 603 dönümlük alanın tamamı belediyemize ait. Bu alanın 40 dönümlük kısmı proje lokasyon alanımız. Hakikaten çok ciddi ve büyük bir proje. Bu projemizi takip eden Körfez ülkelerinden ciddi firmalar var. Bunlarla görüştük. Projemiz, tek başına belediye imkânlarımızla yapılabilecek bir proje değil. Yap-işlet-devret modeliyle yapacağız. Bakanlık ihale için yetkimizi iki yıl uzattı. Bu süre içinde burayı ihale edeceğiz. Bunu da turizm adına çok önemsiyorum. Bu güzel temaşa alanını şehrimize kazandırırsak, çok büyük bir iş başarmış olacağız.” 
 

Editör: TE Bilisim