Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran’ın kuzeni olan Tütüncü, dayısının oğlu Erbaşaran’a 18 tane tableti hediye ederek, uzaktan eğitim ile derslerine devam eden öğrencilere dağıttırdı. Vakıf Başkanı Erbaşaran, tabletleri kendi elleri ile ihtiyaçlı öğrencilere dağıtarak, “Rahmetli eniştemin vefat yıldönümünde kuzenim Erdoğan, babasının ruhu için 18 adet tablet gönderdi. Ben de emanetleri teslim alarak, hakkaniyetli bir şekilde ihtiyaç sahibi öğrencilere ellerimle ulaştırdım. Allah eniştemin mekanını cennet eylesin. Hayrımızı dergah-ı İzzetinde kabul eylesin. Vakıf olarak çalışmalarımız ve yardımlarımız hayırseverlerin desteği ile hız kesmeden sürecek” dedi.

YARDIMLAŞMAK BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDÜR

Almanya’da iş yaşantısını sürdüren Erdoğan Tütüncü, babasının ölüm yıldönümünde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet hediye ettiklerini dile getirerek, “Babamızın Allah mekanını cennet eylesin. Kuran’ımızı okuttuk duamızı yaptık. Bu sene farkındalık oluşturmak için pandemi döneminde tabletleri olmadığı için uzaktan eğitime katılamayan öğrencilerimizim eğitimlerine katkıda bulunmak için babamızın ruhu adına tablet hediye eyledik. Allah inşallah hayrımızı kabul eder. Yardımlaşmak bizim kültürümüzde vardır. Yardımlaşmayı herkese nasip eylesin” diye konuştu.

ÇOK MUTLUYUZ

Erbaşaran, "Bugün yine güzel bir etkinlikle karşınızda olduğumu ifade etmek isterim. Kuzenim Erdoğan Tütüncü, öncülüğünde uzaktan eğitim gören öğrencilerimize yaptığı tablet bağışını öğrencilerimize ulaştırıyoruz. Hepinizin bildiği gibi geçen sene ikinci dönem ve bu sene birinci dönemde yüz yüze eğitim kısa bir süre oldu. Bu süreçte evlatlarımızın bilgisayar ve tablet ihtiyaçları ortaya çıktı. Milletimizin yüce gönüllülüğü burada da ortaya çıktı. Herkes kendi gücü nispetinde bu sürece destek vermeye gayret gösteriyor. Trabzon'da ve Akçaabat'ta bunun güzel örnekleri ortaya çıkıyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim