AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Dr. Sezgin Mumcu, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı aday adaylığını açıklamıştı. Mumcu, adaylık süreci ile ilgili TAKA Gazetesine değerlendirmelerde bulundu. Başkan Aday Adayı Mumcu, konuşmasında öncelikle bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını ifade etti. Mumcu, basın mensuplarına çok önemli görevler düştüğünü kaydederek basının önemine vurgu yaptı. Adaylık süreci ile ilgili konuşan Mumcu, “Haydar Revi Bey’in yönetiminde yer aldık. İl Başkan Yardımcılığı Dış İlişkiler Başkanlığı görevini yürüttük.  İl Başkanımız Haydar Revi’nin, genel merkezimizin tensipleri ile Karadeniz Bölge İl Koordinatörü atanmasının ardından bir boşluk oluştu. Herkes demokratik hakkını kullandı elbette. Çalışmalarımız vardı, bizim de bir aday adaylığımız söz konusu oldu.” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Mumcu, açıklamasında, “Yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar neticesinde bize teveccüh olduğunu gördük. Genel Merkezimiz ile temaslarımız var. AK Parti Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı ve il Koordinatörü Polat Türkmen Bey ile görüştük kendimizi tanıttık. Şuan böyle bir süreç içerisindeyiz. Ak Parti Trabzon İl başkanlığı için temayül gerçekleşti. Elemeler yapılacak, ardından seçilen adaylar Ankara’ya gidecek.” İfadelerini kullandı.

GÜÇLÜ VE ŞUURLU TEŞKİLAT

Mumcu, “Bizim teşkilatımız güçlü ve şuurlu bir teşkilat. Trabzon gibi bir şehirde İl Başkanlığı çok önemli bir görev ve makam. Teşkilatımız da bunun bilincinde. Ben 25 yıllık hekimim. İnsanlarla, halkımızla her zaman iç içeyiz. Ben Trabzon’un çocuğuyum. Her zaman vatandaşlarımızla yan yanıyız. Trabzon için çalışmak ve bu bayrağı daha ileriye taşımak istiyoruz.” diyerek şunları kaydetti: “Siyasetten hiçbir zaman kopmadık, kopmayacağız da her zaman içinde olmaya devam edeceğiz.  Bizim de böyle bir adaylığımız var. Elbette takdir Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizindir.”

 Haber: Sonay ÇALUK 

Editör: TE Bilisim