Akçaabat Oto Galericileri, Akçaabat’a kazandırmayı düşündükleri Galericiler sitesi için ısrarlı.

Dernek Başkanı Necati İSAK’ın düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğine Trabzon Milletvekili Salih Cora, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum müdürleri ve dernekler başkanları katıldı. İlçeye Oto Galericiler sitesi kazandırmak için çok mücadele verdiklerini, çok sayıda siyasi ve kurumla görüşmeler yaptıklarını ancak henüz site için kazma vurulmadığı için üzgün olduğunu belirten İsak,  Akçaabat gibi güzide bir ilçenin Galericiler sitesine ihtiyacı olduğunu ve bir an önce temelinin atılması gerektiğinin altını çizdi. Yapılan Genel Kurulla güven tazeleyerek yeniden 3. Kez başkan seçilen Necati İsak, “ 7 yıldır gecemizi gündüzümüze katarak bir ekip anlayışı içinde çalışıyoruz. Amacımız Akçaabat’ımızın hak ettiği hizmeti alması. İlçemiz 30 ilden daha büyük, Trabzon’un da en büyük ve kalabalık ilçesidir. Galerici esnafımız son derece mağdur durumda. Apartman altlarında, merdiven altlarında şehrin her yerine dağılmış ve kaliteli hizmet verememektedir. Kurulacak olan galericiler sitesi ile esnafımızın sorunlarını çözmeyi ve müşterilerimize en güzel hizmeti vermeyi istiyoruz. Düzköy Vadisi üzerinde kurmayı düşündüğümüz Galericiler sitesi konusunda Sayın Bakanımızdan, Milletvekillerimizden, Belediye Başkanlarımızdan, ilçe başkanlarımızdan ve tüm Akçaabat halkından bu konuda destek bekliyoruz.” dedi.

Birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde söz alan Trabzon Milletvekili Salih Cora; “Akçaabat’a galericiler sitesi kazandırmak için mecliste diğer Trabzon Milletvekilleri ile işin takipçisi olacağını, Akçaabat Belediye Başkanı ve Ak Parti ilçe başkanıyla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı ve TOKİ başkanı ile ile görüşmeler yürüteceğini ve bu konuda geç kalındığını söyledi. Akçaabatta hizmet veren galericilerimize güzel haberler vermeyi arzuladıklarını belirten CORA, Ankara MASFET genel başkan yardımcılığını da yürüten İsak’ın haklı mücadelesinin yanında olduklarını, Oto Galericiler Sitesi için ilk kazmayı 2022 yılında vurulacağının sözünü verdi.

Geceye bir başka programı olması nedeniyle katılamayan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar,  İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Emre Akgün’ün  ile bir araya gelen Başkan İsak ve yönetim kurulu Günnar’dan ve siyasilerden de tam destek sözü aldı.Günnar, Akçaabat’a projelendirilen oto galericiler sitesi konusunda neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunan ekibe “Akçaabat’a kazandırılacak her tesis, yapılan her hizmetin takipçisiyim. Bu konuda da her zaman sizlerin yanında olacağım” dedi.

Canan KALAYCI  

Editör: TE Bilisim