Yeni yılın Giresun halkına sağlık sıhhat ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Yardımcısı Vurgun, belediye olarak çalışmaları vatandaşların görüş ve temennilerini alarak hareket ettiklerinin altını çizdi. Vurgun şöyle devam etti:

“2021 yılı bizim için yatırımların üst seviyeye çıktığı bir yıl olacak. Bu manada hazırlıklarımızı tamamladık. İhale aşamasında olan projelerimiz var, ihaleden çıkmış olan projelerimiz var. Şu anda zaten içinde bulunduğumuz mevcut Osmanağa Meydanı'ndan Bulancak Durağı'na kadar cephe sağlıklaştırma projelerimiz devam ediyor. Bunun da haricinde Giresun adına sürpriz projelerimiz var.

Gelenek haline getirdiğimiz mahalle toplantılarımız devam ediyor. Son olarak Giresun Kavaklar Mahallesi' de mahalle halkıyla bir araya geldik. Halkımız zaten takdiri buyururlar ki belediye başkanımız sayın Aytekin Şenlikoğlu rutin toplantılarına devam ediyor.  Gittiğimiz mahallelerde halkımızın istek ve taleplerini yerinde not alıp ilgili birim müdürlerine iletiyoruz. Öncelik durumlarına göre hizmetlerimizi sürdürüyoruz." diye konuştu.

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim