Bölgesel Amatör Lig’de geçtiğimiz sezon 75 bin TL olan katılım payı bu sezon 500 Bin TL’ye çıkarılınca ekonomik zorluklar içerisinde olan 21 takım bu bedeli yatıramayınca ligden çekildi.
Bu takımlar şöyle: Sandıklıspor (Afyonkarahisar) Çubukspor (Ankara) Kuyucakspor (Aydın),Alacagücü (Çorum) Bağbaşı Zeytinköyspor (Denizli) Büyükçekmece Tepecikspor (İstanbul) Taşköprüspor (Kastamonu) Büyükmandıra(Kırklareli) Babaeskispor (Kırklareli) 1922 Konyaspor (Konya) Tavşanlı Tepecikspor (Kütahya) Tunçbilek Belediyespor (Kütahya) Rize İl Özel İdarespor (Rize) Güneysuspor (Rize) Kapaklı Sitespor (Tekirdağ) Dersimspor (Tunceli) Mavi Şimşekspor (Zonguldak) Yeşilova Belediyespor (Aksaray) Kazımkarabekirspor(Karaman) Çınarlı Gençlik (Kilis) Çilimli Belediyespor (Düzce)
Bölgesel Amatör Lig’de Kriz: 21 Takım Katılım Payını Yatırmadı, Ligden Çekildi
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon büyük bir kriz yaşandı. Geçtiğimiz sezon 75 bin TL olan katılım payı, 2024-2025 sezonunda 500 bin TL’ye yükseltildi. Ekonomik olarak zor durumda olan birçok kulüp, bu bedeli karşılayamayınca lige katılım sağlayamadı.
Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN
Yorumlar
Çok Okunanlar
Trabzonspor'un 2010-2011 Şampiyonluğu Yeniden Gündemde! Erman Toroğlu Canlı Yayında Açık Konuştu
Şırnak'tan Trabzonspor İçin 750 Kilometre Geldiler! İlk Durakları Eren Bülbül Oldu
Trabzonspor Beşiktaş Derbisine 6 Eksikle Çıkıyor: Thomas Reis'in Planı Belli Oluyor!
Trabzonlu Süleyman Saim Tekcan Hayatını Kaybetti: Türk Sanat Dünyasının Acı Kaybı!
Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan Salah Gerçeğini Açıkladı: Parayla Değil O Sözle İkna Ettik!
Trabzonspor'da Beşiktaş Derbisi Öncesi Üç Müjde Birden! Batagov, Savic ve Mustafa'dan Haber Var





