Trabzonspor macerasında umduğunu bulamayan Umut Bozok umudunu yitirmedi Trabzonspor macerasında umduğunu bulamayan Umut Bozok umudunu yitirmedi

Açıklamada, Trabzonspor taraftarlarının özverili mücadele ruhu ve camiaya olan bağlılığı vurgulanarak, İstanbul merkezli medyanın ve spor camiasının süregelen ayrımcı ve aşağılayıcı tavrına karşı artık sessiz kalmama kararı alındığı belirtildi. Trabzonspor'un her platformda hak ettiği saygıyı görememesine rağmen camianın mücadele azminden taviz vermediği vurgulanarak, camianın İstanbul medyasının yanlış ve haksız tutumlarına karşı dik duruşunu sürdüreceği ifade edildi.

Son dönemde yaşanan gelişmelerin ışığında İstanbul medyasının Trabzonspor camiasına karşı artan düşmanca tavırlarının altı çizilen açıklamada, bu duruma karşı sessiz kalmayacaklarının altı çizildi. İstanbul merkezli medya organlarının, Trabzonspor'u hedef alarak yürüttüğü manipülasyon ve ayrımcı yayınlarına karşı harekete geçileceği ve isim isim deşifre edilerek gerekli tepkilerin gösterileceği belirtildi.

BordoMavi.Net Yönetim Kurulu'nun açıklaması, Trabzonspor camiasının birlik ve beraberlik içinde İstanbul medyasının ayrımcı tutumlarına karşı dik duruşunu sergileme kararlılığını yansıtmaktadır. Bu açıklama aynı zamanda Trabzonspor taraftarlarını, camianın birliğini koruyarak sosyal medya ve diğer platformlarda etkin bir şekilde tepkilerini göstermeye çağırmaktadır.

Editör: Birol Sancak