2 Şarta Uyanlar Listeye Girdi! Tablodaki 18 Hastalığı Geçiren Direkt Emekli Olabiliyor 2 Şarta Uyanlar Listeye Girdi! Tablodaki 18 Hastalığı Geçiren Direkt Emekli Olabiliyor

Yeni müşterilerine özel başlattığı kampanyayla Garanti BBVA, 3.000 TL'ye varan bonus dağıtıyor. Bu fırsattan yararlanmak için acele edin, Mayıs ayı sonuna kadar başvurunuzu yapın ve harcamaya başlayın.

Garanti Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya duyurdu. Banka, 3.000 TL'ye kadar bonus kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya detayları ve nasıl katılabileceğiniz hakkında tüm bilgiler haberimizde!

Kampanya Detayları
Kampanya Tarihleri: 1 Mayıs - 31 Mayıs 2024
Katılım Yöntemi: Garanti BBVA'nın dijital kanalları (Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr)
Bonus Miktarı: İlk 1.000 TL'ye 1.000 TL, sonraki her 1.000 TL harcamaya 500 TL, toplamda 3.000 TL'ye kadar
Nasıl Katılabilirsiniz?
Müşteriler, kampanyaya katılmak için şubeye gitmeden, Garanti BBVA'nın dijital kanalları üzerinden Bonus Kredi Kartı veya Money Bonus Kredi Kartı başvurusunda bulunabilirler. Başvurunun onaylanmasının ardından, kampanya kapsamında harcama yaparak bonus kazanabilirsiniz.

Kampanya Koşulları:

Kampanya Süresi: 1 Mayıs - 31 Mayıs 2024
Kullanım Süresi: Kazanılan bonuslar, 4 Temmuz - 4 Ağustos 2024 tarihleri arasında kullanılabilir.
Kapsam: Bonus Kredi Kartı ve Money Bonus Kredi Kartı başvuruları
Kazanma Şartları
İlk 1.000 TL harcama: 1.000 TL bonus
Sonraki her 1.000 TL harcama: 500 TL bonus
Toplamda: 3.000 TL'ye kadar bonus kazanma imkanı
Kampanya, sadece belirli kart türleri için geçerlidir. Flexi Bonus, Ticari Kart, Genç Bonus, Paracard Bonus ve personel kartları kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, düzenli ödeme talimatları, otomatik ödeme, fatura ödemeleri, vergi borcu ödemeleri, nakit avans işlemleri ve ödül kullanımları da programa dahil edilmemektedir.

Öne Çıkan Özellikler
Online Harcamalar: Kampanyaya dahildir.
Birleştirilemez Kampanyalar: Emeklilik promosyon kampanyasından faydalanan müşteriler katılamaz.
Web Cüzdan Harcamaları: Kampanya kapsamında değildir.
Kazandığınız bonuslar, en çok kazandığınız karta yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar ise 5 Ağustos 2024'te geri alınacaktır.

Katılım ve Detaylı Bilgi
Detaylı bilgi ve başvuru için Garanti BBVA Mobil'i indirerek ya da bonus.com.tr ve moneybonus.com.tr adreslerini ziyaret ederek kampanyaya katılabilirsiniz. Unutmayın, kampanya müşteri bazlı olup, her müşteri maksimum 3.000 TL bonus kazanma şansına sahiptir.

Kaynak: HABER MERKEZİ