"Buraya gelenler diyet yemekle karşılaşmıyor sadece sağlıklı yemekle karşılaşıyor" diyen Dokuz "Kızartma yerine fırınlanmış patates kullanıyoruz. Kızartma et yerine ızgara et ile karşılaşıyor. Böylece bilindik tatları sağlıklı bir şekilde pişirildiği için kişinin diyet yapmasına kesinlikle gerek yok. Hatta burada sağlıklı hamburger bile var. Mutfağımızdan tereyağ eksik olmaz, bir çok yemeğimizde tereyağ var. İlla kilolu olmanıza gerek yok ideal kilonuz olsanız da ben hem lezzetli beslenmek istiyorum hem de tıka basa doymak istiyorum ama doğru bir şekilde beslenmek istiyorum. Karbonhidratımı doğru, yağımı doğru oranda almak istiyorum diyen herkese kapımız açık” ifadelerini kullandı.
Restoranda mutfak şefi olarak çalışan Emre Murat da “Müşterilerimiz ilk geldiklerinde korkularla geliyorlar. Ancak tabakları önlerine koyduğumuzda çok memnun olduklarını görüyoruz. Çünkü standartın üstünde bir uygulama yapıyoruz. Normalde dışarıda etlerimiz 160 gramla sınırlı kalırken biz 200 gram olarak kullanıyoruz. İlk bakışta insanlar gözüyle doyuyor daha sonra lezzetle beraber iştahları daha da çok açılıyor. Dolayısıyla sağlıklı bir şekilde yiyorlar. Bizim farkımız, mutfaklarda fritöz kullanılırken bizde yok. Her şey haşlama, fırın ve ızgara” diye konuştu.
Restorana gelen müşteriler de diyet menüsünden memnun olduklarını belirterek lezzet olarak da damak tadına hitap ettiğini söylediler.
Editör: TE Bilisim