Bursa'da faaliyet gösteren Giresun Yağlıdereliler Derneği, geleneksel iftar davetini düzenledi. Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programına çok sayıda davetli katıldı. Salonun hıncahınç dolmasıyla birlikte, dernek yöneticileri misafirlerle tek tek ilgilenerek davetin başarılı geçmesini sağladılar.

CHP İl Başkanlarından Ortak Açıklama: Yaş Çay Taban Fiyatı Beklentileri CHP İl Başkanlarından Ortak Açıklama: Yaş Çay Taban Fiyatı Beklentileri

Pandemi döneminde gerçekleştirdikleri yardım kampanyalarıyla adından söz ettiren Bursa Giresun Yağlıdereliler Derneği üyeleri, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek hasret giderdiler.

Dernek Başkanı Beşir Karadere, yapılan selamlama konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek, derneğin hizmetlerine devam ettiğini belirtti. Karadere, derneğin kuruluşundan bu güne kadar emeği geçen büyüklerine minnettarlık duyduğunu ifade etti.

Programa, çeşitli siyasi ve sivil toplum temsilcileri de katıldı. Ak Parti Bursa Milletvekili Osman Mestan, Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Salih Bahadır, Ak Parti Osmangazi Teşkilat Başkanı Orhan Aydın ve başkan yardımcısı Turgut Yavuz Kurt gibi isimlerin yanı sıra diğer siyasi ve toplum liderleri de iftar davetine iştirak ettiler.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU