DERTLEŞİYORUZ

Pazarda TAKA Gazetesinin sorularını cevaplayan Başkan Genç, “Erdoğdu Pazarımızdayız. Güzel bir şekilde Pazar alışverişini yapan vatandaşlarımızla dertleşiyoruz” dedi. Pazar esnafını dinleyip, dertlerini çözmeye çalıştıklarını kaydeden Genç, esnaf ve vatandaşların desteklerini istedi. 

VATANDAŞLARDAN İLGİ GÖRÜYORUM

Başkan Genç, “Güzel bir propaganda dönemi içerisindeyiz. Pazar esnafımız, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarımızın, ilgisi, sevgisi, teveccühü var. 31 Mart’ta sandığa yansıyacak ve inşallah güzel bir sonuçla şehrimize güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu. 

İYİ Parti Trabzon'da Çalkantı: İlçe Başkanı Erdal Uzun İstifa Etti İYİ Parti Trabzon'da Çalkantı: İlçe Başkanı Erdal Uzun İstifa Etti

SEVGİ KARŞILIKLI
Genç, şehirden hiç kopmadığını dile getirerek şöyle devam etti: “Şehrin evladıyız. Şehrimizde doğduk. Çocukluğumuz, gençliğimiz burada geçti. Şehrimizin sokaklarında top oynadık. Şehrin havası ile büyüdük. İnsanlarımızı seviyoruz. Onların da sevgisine mazhar olmak güzel bir duygu. Sevgi karşılıklı. Şehrimizi de seviyoruz. İnşallah bu sevgi devam edecek.”

Muhabir: BİROL SANCAK