Fırtınanın başlamasıyla birlikte teyakkuz halinde olan İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir genelinde 35 farklı lokasyonda meydana gelen olaylara etkin bir şekilde müdahale etti.

İtfaiye ekipleri 24 olaya, Park ve Bahçeler ekipleri ise 11 olaya müdahale ederek, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için büyük gayret gösterdi. Büyükşehir Belediyesi İletişim ve Koordinasyon Merkezi Alo 153 hattı, fırtına başladığı andan itibaren vatandaşlardan gelen tüm çağrıları ilgili birimlere yönlendirerek, hızlı ve koordineli bir müdahale sürecini destekledi.

Geçici Hayvan Barınağını İncelediler, Mesaj Verdiler: Hayvanlar İtlaf Edilmeyecek Geçici Hayvan Barınağını İncelediler, Mesaj Verdiler: Hayvanlar İtlaf Edilmeyecek

Bu hızlı ve etkili müdahale, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin acil durumlara ne kadar hazırlıklı olduğunu ve vatandaşların güvenliğini ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor. Şehrin farklı bölgelerinde meydana gelen olaylara anında yanıt verilmesi, büyük bir krizin önlenmesine yardımcı oldu.

Editör: Birol Sancak