Karadeniz Kardeşler'in sahibi Selim Köse ve Özgüneş'in sahibi Halis Güneş'in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın ve çarşı mahallesi esnafları katıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirdi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirdi

Kahvaltı programının organizatörü Selim Köse, etkinlik hakkında şunları söyledi: "Çarşı Mahallesi ve tarihi Kemeraltı esnafları olarak sabah kahvaltısında bir araya geldik. Beraberliğimiz ve dayanışmamızın daim olması dileğiyle."

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç ise, sorunları bildiklerini ve yeniden bu sorunlarla yüzleşeceklerini ifade ederek, "Buradaki ticaret, şehrimizin ekonomisinin önemli bir parçasıdır. Ticaretin gelişmesi hepimizin sorumluluğundadır. Şehrimizin turizm potansiyelini artırmak için çaba göstereceğiz. Herkesin gözünde yer edecek projeler yapmayı amaçlıyoruz. Seçimden sonra da bir araya gelmeyi arzuluyorum" şeklinde konuştu.

Esnafın ve şehrin kalkınması için birlikte çalışacaklarını vurgulayan Genç, Trabzon'un geleceği için güçlü bir hizmet ağı oluşturacaklarını belirtti.

Muhabir: AYŞE SANCAK