Trabzon siyasetine son dakika etkisi Trabzon siyasetine son dakika etkisi

Karaçengel, özellikle kadınlara yönelik bir plaj ve sosyal tesis projesini Yoroz mevkiinde gerçekleştireceklerini belirtti. Ayrıca Kaleköy mevkiinde bir otel ve tatil köyleri oluşturma projeleri üzerinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Kovanlı, Kavaklı, Serpil ve Burunbaşı mahallelerini ziyaret eden Karaçengel, ilçeyi doğru projelerle geliştirmeyi hedeflediklerini vurguladı. İstihdam ihtiyacını turizm alanında kolaylaştırmayı planladıklarını ve gençlerin sosyal hayata katılımını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Karaçengel, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Çarşıbaşı’nı doğru projelerle geliştirmek, gençlerimizin ihtiyaçlarını dinleyip sosyal hayata katılımlarını artırmak, kadınlarımızın ve gençlerimizin meslek edinmesine katkıda bulunmak, sizin taleplerinizi sizden dinlemek, ilçemizin güzelliklerini ve değerlerini herkese anlatmak ve paylaşmak, günün sonunda evine mutlu dönen esnafla selamlaşmak, birlikte huzur içinde yaşayacağımız, birlikte hayallerimizi gerçekleştireceğimiz bir Çarşıbaşı için bu yola çıktık.”

TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Birol Sancak