Ancak bu saldırılar silahlı değil, siyasi bir nitelik taşımaktadır.

Mümin Nuhoğlu, 2019 yılında ilçe belediye başkanı olarak seçildikten sonra ilçede büyük çapta çalışmalar gerçekleştirmiş ve bu çalışmalarının sonucunda ilçe halkının büyük bir kısmının takdirini kazanmıştır. Ancak, bu çalışmalar bazı kesimler tarafından adaptasyon sorunu olarak algılanmış ve başkanın arkasından siyasi bir saldırı başlatılmıştır.

Mümin Nuhoğlu, siyasi rakiplerinin ve eleştirmenlerinin saldırılarına rağmen nezaketini koruyarak görevini sürdürmüş ve ilçesine birçok alanda muazzam hizmetler sunmuştur. Özellikle sahil ve diğer alanlarda yapılan çalışmalar ilçe halkı tarafından takdirle karşılanmıştır.

Ancak son zamanlarda Mümin Nuhoğlu'nun bir düğüne katılması nedeniyle siyasi rakipleri tarafından bilinçli bir şekilde karalanmaya çalışıldığı görülmektedir. Hatta bazı kişiler, MHP Genel Merkezi'ne başvurarak başkanı şikayet etmişlerdir.

Mümin Nuhoğlu, tüm bu saldırılara karşı dik durmayı ve bilgiye dayalı doğrularından asla ödün vermemeyi sürdürmektedir. Trabzon, Trabzonspor ve milliyetçilik çizgisinden asla sapmayacağını belirten başkan, karalama kampanyalarının sonuçsuz kalacağına inanmaktadır.

Başkan Mümin Nuhoğlu'nun ilçeye ve halkına hizmetteki kararlılığı devam etmektedir ve siyasi saldırılara boyun eğmeyeceği açıktır.

TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak