YENİ GÖREV

Keleş, “32 yıl bürokrat olarak görev yaptım. Belediyecilik çok farklı. Tecrübe ve bilgi edinmek her yaşta çok önemlidir. Yeni bir göreve yelken açıyoruz. Belediye başkanlığımızı yapan Mümin Nuhoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Kendisinin bilgi birikimi ve tecrübelerinden istifade edeceğiz” dedi. 

BİZ OLACAĞIZ

Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Keleş, “Mümin başkanımızı bırakmayacağız. Onunla birlikte ilçemize hizmet edeceğiz. Bayrak yukarıda. Rabbim bayrağı biraz daha yukarı çıkarmayı Rabbim nasip etsin. Çarşıbaşı için, ‘Biz’ anlayışı ile çalışacağız. Bunu başarmak için elimden gelen çabayı göstereceğim” diye konuştu. 

EMRİNİZDEYİM

Belediye Başkanlığı görevini Ahmet Keleş’e devreden Mümin Nuhoğlu, sözlerini şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. 2019 yılında göreve seçildik. Türkiye’nin yüz yılında cumhur ittifakına ihtiyaç var. Bundan sonra da partimizin her zaman emrinde olacağım.”

Muhabir: AYŞE SANCAK