İlçede yeni bir adayın belirlenmesi çalışmaları sona erdi ve Cumhur İttifakı için uygun, ülkücü kimliği taşıyan bir isim olarak Hasan Çolak öne çıktı.

"Muhalefet Partileri İttifak Sonrası Bağımsız Adaylarla Yarışa Girecek!"

MHP Genel Merkezi'nin kararı sonrasında İYİ Parti ve CHP, bağımsız adaylarla seçime katılma kararı aldı. İki partinin ilçe başkanları da aday gösterilerek seçimde kendi adaylarıyla yarışacaklar. Ayrıca Yeniden Refah Partisi ve Demokrat Parti'nin ilçe başkanları da belediye başkan adayı olarak düşünülüyor.

"Özer Yorgun Kararını Verdi: Aday Olmama Yönünde!"

Özer Yorgun, yaşanan son gelişmeler ve istişarelerin ardından Çarşıbaşı Belediye Başkanlığı için aday olmama kararı aldı. İlçede merakla beklenen bu karar, yarışın seyrini etkileyebilir.

"Coşkun Yılmaz'ın Adaylık Kararı Bekleniyor!"

Eski Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz'a birçok parti tarafından adaylık teklifi yapıldı ve yoğun baskılarla karşılaştı. Ancak Coşkun Yılmaz henüz adaylık konusunda net bir karar vermemiş durumda. Eğer adaylığı kabul ederse, ilçe siyasetinde dengelerin değişeceği ve iddialı bir yarışa katılacağı kesin. Zekeriya Karaçengel'in ise Hasan Çolak'ın Cumhur İttifakı adayı olması durumunda alacağı karar merakla bekleniyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak