İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne oldu da ödenemedi?’ dedi

Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi.

Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne oldu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.

Yavuz Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Karaçengel, burada vatandaşlardan gündeme dair gelen bir soru üzerine açıklamalarda bulundu. Karaçengel, maaşların ödenememesini Çarşıbaşı Belediyesi’nin ekonomisinin çok kötü yönetildiğinin göstergelerden sadece bir tanesinin olduğunu belirterek, “Çarşıbaşı Belediyesi çalışanlarının maaşları 2024 yılı Mart ayının 15’inde sadece yarı miktarında yatırıldı. Önceden bir bilgi verilmediği içinde mübarek Ramazan ayında çalışanlar çok zor durumda kaldı. İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne oldu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Yoksa seçim çalışlarına mı gitti? Konunun takipçisiyiz. Maaşların ödenmesi için ilgili kurum ve kişilere konuyu ilettik. Çalışanlarımız rahat olsun. Her şey düzelecek.” dedi.

Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı

Karaçengel, göreve gelir gelmez belediyeye müfettiş çağıracaklarının da altını çizerek, “Bizler şeffaf bir yönetim anlayışıyla yola çıktık. İkna edilmişlerle değil inanmışlarla yola devam ediyoruz. Halkımızın bize karşı göstermiş olduğu teveccühe çok teşekkür ediyoruz. Göreve gelir gelmez de belediyemize bir müfettiş çağırarak belediyenin durumuyla ilgili halkımızı aydınlatacağız. Kimsenin endişesi olmasın.” diye konuştu.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT