Çaykur Rizespor'un transfer döneminde Sparta Prag'dan kadrosuna kattığı sol bek oyuncusu Casper Hojer, sezon boyunca takımına istikrarlı bir performans sergiliyor. İlk haftalarda forma şansı bulmakta zorlanan Hojer, sonraki süreçte gösterdiği performansla göz dolduruyor.

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de 22 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, 1 gol atıp 3 asist yaparak takımının hücum hattına önemli katkılar sağladı. Özellikle Galatasaray maçında attığı gol ve yaptığı asistle dikkatleri üzerine çeken Hojer, takımının önemli bir oyuncusu haline geldi.

Onuachu'nun Hattrick Sonrası Değerlendirmesi: "Büyük Bir Takımız, Asla Vazgeçmedik" Onuachu'nun Hattrick Sonrası Değerlendirmesi: "Büyük Bir Takımız, Asla Vazgeçmedik"

Ancak son oynanan Gaziantep FK maçında aldığı sarı kart nedeniyle, milli aradan sonra oynanacak olan İstanbulspor maçında forma giyemeyecek. Takımının önemli isimlerinden biri olan Hojer'in eksikliği, Yeşil-Mavililer için bir handikap olabilir.

Casper Hojer, performansı ve katkılarıyla Çaykur Rizespor'un başarısında önemli bir rol oynuyor. Takımı adına önemli bir oyuncu olan Hojer'in, sarı kart cezalısı olmasına rağmen, takım arkadaşlarıyla birlikte maçın sonuçlanmasını destekleyeceği bekleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK