Samsun’da Elbistan Bulvarı tamamlanıyor
Samsun’da Elbistan Bulvarı tamamlanıyor
İçeriği Görüntüle

SEKTÖRÜN NABZI OF’TA TUTULDU

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Nevzat Özer ile Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, yeni sezon öncesi çay sektörünün temsilcileriyle Of ilçesinde bir araya geldi. Sıcak bir kahvaltı ortamında gerçekleşen toplantıya meclis üyeleri ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. Toplantıda, yaş çay alım fiyatı, sektörel beklentiler ve çözüm önerileri görüşüldü.

“FİYAT HAYIRLI OLSUN” MESAJI

Toplantıda konuşan TTB Başkanı Eyyüp Ergan, 2025 yılı yaş çay alım fiyatının tüm sektöre hayırlı olmasını dileyerek, “Bu yılki üye buluşmalarımıza çay sektörüyle başladık. Çünkü çayda sezon başladı ve üyelerimizin bu süreçte yaşadığı sorunları dinlemek bizim önceliğimiz” dedi. Borsa olarak sektörle yapılabilecek projeleri masaya yatırdıklarını ve iş birliği içinde hareket ettiklerini vurguladı.

FINDIK DA GÜNDEMDE

Borsa buluşmalarının tüm ilçelere yayılacağını açıklayan Ergan, özellikle fındık sektöründe yaşanan sorunların da bir sonraki toplantılarda gündeme alınacağını belirtti. “Fındıkta da ortak kararlarla, güçlü bir planlama hedefliyoruz” diyerek yeni sezon öncesi hazırlıkların sürdüğünü aktardı.

ÜYELERDEN ORTAK TALEP: KALICI ÇÖZÜMLER

Meclis Başkanı Nevzat Özer ise üyelerden gelen taleplerin değerlendirileceğini ve bu buluşmaların geleneksel hale getirileceğini ifade etti. Katılımcı firmalar ise toplantıda yaşadıkları sorunları, çözüm önerilerini ve beklentilerini dile getirdi. TTB yönetimi ise bu taleplerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Muhabir: AYŞE SANCAK