Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta liderliğini sürdüren Çayelspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Serhat Ardahanspor maçında şampiyonluk için büyük bir fırsatı yakalıyor. 1926 Bulancakspor'un 5 puan önünde bulunan Yeşil-Beyazlılar, 1 puan alması halinde 30 yıllık profesyonel lig hasretine son verebilirler.

Çayelspor'un Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, önemli maç öncesi takımının hazır olduğunu ve bu sezonun şampiyonluk sezonu olacağını belirtti. Tonyalı, "30 yıldır bu camianın bir hasreti var. Kalan iki maçımıza bunun sorumluluğuyla çıkıp gerekeni yapacağız. Bir puan da yetiyor ama biz Serhat Ardahan maçını kazanarak şampiyonluk turunu kendi seyircimiz önünde atacağız" şeklinde konuştu.

"Samsunspor'u Türkiye'nin 5. Büyük Takımı Yapacağız!" "Samsunspor'u Türkiye'nin 5. Büyük Takımı Yapacağız!"

Çayelspor, Serhat Ardahanspor karşısında alacağı bir puanla bile liderliğini sürdürerek şampiyonluk yolunda büyük bir adım atacak. Ancak teknik ekip ve oyuncular, maça kazanarak taraftarları önünde kutlamak istiyorlar. Bu kritik mücadelede Çayeli'nin destekçileri, uzun yıllar sonra yaşanacak olan şampiyonluk sevincine tanıklık etmek için heyecanla bekliyorlar.

Muhabir: BİROL SANCAK