Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 24. hafta maçında Serhat Ardahanspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyen Çayelispor'un başkanı Engin Sofu, büyük bir mutluluk içinde şampiyonluklarını kutluyor. Sofu, "Öncelikle çok mutluyum. Çayeli’ne hediye olsun. Allah’a binlerce kez şükürler olsun. Bütün herkes burada emek verdi. Sıkıntılı bir süreçti. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum. Aşırı derecede mutluyum. Şampiyonluğun tadını çıkaracağız. Kafamda şu an hiçbir şey yok" şeklinde konuştu.

Onuachu'dan Kritik Gol: Trabzonspor'u Öne Geçirdi Onuachu'dan Kritik Gol: Trabzonspor'u Öne Geçirdi

Teknik direktör Şevki Tonyalı da camianın uzun süredir özlemle beklediği şampiyonluğu yaşatmanın mutluluğunu paylaşıyor. Tonyalı, "Küçüğünden büyüğüne bütün camia özlem içerisindeydi. Onların özlemini dindirmek, onlar için biz var gücümüzle çalıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde hak ettiğimiz yere geldik. Bu camiaya biz mutluluğu yaşatabildik. Ben böyle bir camianın teknik direktörü olduğum içinde çok mutluyum. Bu gururu onlara yaşattık. Yaşamaya da devam edeceğiz. Güzel günler bizleri bekliyor. Çayelispor camiasına hayırlı olsun. Bundan sonra Çayelispor’u güzel günler bekliyor" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor da, Çayelispor'un başarısını tebrik ederek, "Bölgesel Amatör Lig 10. Gruptaki mücadelesini şampiyon olarak tamamlayan ve yıllar sonra yeniden 3. Lig'e yükselen temsilcimiz Çayelispor’u tebrik eder başarılar dileriz" mesajını paylaştı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA