Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacakları mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör İlhan Palut'un liderliğinde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Yeşil-Mavililer, karşılaşmaya odaklanarak yoğun bir tempoda çalıştı.

Dün yapılan antrenmanın ilk bölümünde kuvvet ve kondisyon çalışmaları üzerinde durulurken, ikinci bölümde ise taktiksel çalışmalara ağırlık verildi. Takım, çift kale maçla maçın atmosferine uygun bir şekilde hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzon Üniversitesi ve TÜFAD İşbirliğiyle Futbol Antrenörlerine Okur Yazarlık Kursu Açılıyor Trabzon Üniversitesi ve TÜFAD İşbirliğiyle Futbol Antrenörlerine Okur Yazarlık Kursu Açılıyor

Çaykur Rizespor, son dönemde aldığı üst üste 3 galibiyetin ardından deplasmanda Başakşehir'e mağlup olarak Avrupa hedefi yolunda bir darbe almıştı. Ancak Yeşil-Mavililer, Ankaragücü maçını kazanarak bu kaybı telafi etmeyi ve Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

Takımın tek düşüncesi olan galibiyet için çalışan Çaykur Rizespor, taraftarlarının da desteğiyle sahadan üç puanla ayrılarak ligdeki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA