Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'a 4-0 mağlup olarak 7 maçlık yenilmezlik serisini sona erdiren Çaykur Rizespor, bu sonucun üzüntüsünü yaşadı. Ancak Yeşil-Mavililer, hedeflerinden sapmadı.

Trabzonspor, İki Yıldız Transferini Cebe Koydu Üçüncüsü de Geliyor: Sözleşmeler İmzalandı! Trabzonspor, İki Yıldız Transferini Cebe Koydu Üçüncüsü de Geliyor: Sözleşmeler İmzalandı!

Bu sezon ligi ilk 5 içerisinde bitirip Avrupa Kupaları'nda mücadele etmek isteyen Rizespor, şimdi gözünü 13 Ocak cumartesi günü yine sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maça çevirdi. Bu maçtan 3 puan alarak hem Beşiktaş yenilgisini telafi etmek hem de ilk 5'teki rakiplerinden Demirspor'a karşı avantaj elde etmek isteyen Yeşil-Mavililer, geride kalan 19 maç sonucunda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 29 puanı hanesine yazdırdı.

Çaykur Rizespor, hayalini kurduğu Avrupa Kupaları'na katılmak için hedeflerini sürdürüyor ve önümüzdeki maçta bu hedef doğrultusunda önemli bir adım atmaya çalışacak. Futbolseverler, Rizespor'un bu mücadelesini heyecanla bekliyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY 

Editör: Ayşe Sancak