Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını 1-4 Temmuz tarihleri arasında Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tamamlayan Çaykur Rizespor, ikinci etap kamp çalışmaları için bugün Erzurum'da sahaya inecek. Yeşil-Mavili ekip, 17 Temmuz'a kadar hazırlıklarını Erzurum'da sürdürecek.

Yeşil-Mavili ekip, sezon öncesi kamp programının son bölümünü ise 20 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Slovenya'da gerçekleştirecek. Rize'deki ilk etap çalışmalarına izinli olmaları nedeniyle katılamayan Laçi ve Mihaila, Erzurum kampına dahil olacak. Öte yandan, 2026 Dünya Kupası'nda forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Fofana'ya ise teknik direktör Recep Uçar tarafından ek izin verildi. Tecrübeli oyuncunun takıma Slovenya kampında katılması bekleniyor. Çaykur Rizespor, Erzurum kampı süresince iki hazırlık maçı oynayacak.

Trabzonspor’da Giannluca Prestianni Transferi İçin Geri Sayım Başladı
Trabzonspor’da Giannluca Prestianni Transferi İçin Geri Sayım Başladı
İçeriği Görüntüle

Bu karşılaşmalardan birinin Erzurumspor FK ile oynanacağı kesinleşirken, diğer rakibin ise önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Öte yandan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Ali Zeki Saruhan’ın da yarın Erzurum kampına giderek teknik direktör Recep Uçar ile bir değerlendirme toplantısı yapacağı ve yeni transferlerle birlikte futbolcularla bir araya gelip tanışacağı öğrenildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY