Palut: “Lige Hazırız”
Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında 10 Ağustos Pazar günü kendi sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman fitness salonda başladı. Ardından sahada devam eden antrenmanda ekip pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç gerçekleştirildi. Yeşil-Mavili takım, bugün yapacağı çalışma ile bu maçın hazırlıklarına devam edecek. Atmaca, taraftarı önünde karşı karşıya geleceği rakibini mağlup ederek lige galibiyetle başlamak istiyor.
“Göztepe Zorlu Bir Rakip”
Sezon öncesi hazırlık kampının verimli geçtiğini ve lige hazır olduklarını ifade eden teknik direktör İlhan Palut, kaleci transferinin gerçekleşmesiyle kadrolarını hemen hemen tamamlayacaklarını ifade etti. Palut, “Sezon öncesi kamp sürecimiz hem fiziksel hem de mental açıdan oldukça verimli geçti. Oyuncularımız yoğun tempoya iyi yanıt verdi, şu anda oyun anlayışımızı sahaya yansıtmaya hazır bir ekip haline geldik. Takım içi uyumdan memnunum. Eksik gördüğümüz birkaç noktayı transferle güçlendirdik. Kaleci transferini de kısa süre içerisinde netleştirmeyi planlıyoruz” dedi.
Karşılaşacakları Göztepe'nin önemli bir rakip olduğunu belirten Palut, “Göztepe, iyi organize olan ve mücadele gücü yüksek bir takım. Ancak biz de kendi sahamızda, taraftarımızın desteğiyle sahaya kazanmak için çıkacağız. Amacımız lige iyi bir başlangıç yapmak. Oyuncularımın bu konuda istekli ve kararlı olduğunu görmek beni mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Taraftarlara da seslenen Palut, “Yeni sezonda da taraftarımızın desteği bizim için çok önemli olacak. Onlarla birlikte sahada daha güçlü olacağımıza inanıyoruz. Göztepe maçında tribünlerin dolmasını istiyoruz” diye konuştu.