Çaykur Rizespor, Avrupa hedefini sürdürmek adına bugün deplasmanda son sıradaki İstanbulspor ile kritik bir mücadeleye çıkıyor. Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 yenilgi alarak topladığı 42 puanla 7. sırada bulunan Yeşil-Mavililer, bu önemli maçta 3 puanı hedefliyor.

Esenyurt Necmettin Kadıoğlu Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak mücadeleyi Ankara Bölgesi Süper Lig hakemi Alper Akarsu yönetecek.

Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti

Deplasman performansı bu sezon zayıf olan Çaykur Rizespor, 14 deplasman maçında sadece 2 galibiyet alabildi. Ancak bu günkü maçta, İstanbulspor'u yenerek Avrupa iddiasını kuvvetlendirmek ve 9 maçlık deplasman galibiyet özlemini sona erdirmek istiyorlar. Son dış saha galibiyetini Eylül 2023'te almış olan Yeşil-Mavililer, bu maçı kazanarak çıkışlarını sürdürmeyi hedefliyorlar.

İlk yarıda oynanan maçta Çaykur Rizespor, rakibini Shelvey'in santradan attığı golle 1-0 mağlup etmişti. Bu kez de galip gelerek üst sıralardaki yerini korumayı amaçlıyorlar.

Muhabir: BİROL SANCAK