Çaykur Rizespor Kaptanı Gökhan Akkan, Elinden Kaçırdığı Topun Ardından Dünyalar Başına Yıkıldı Çaykur Rizespor Kaptanı Gökhan Akkan, Elinden Kaçırdığı Topun Ardından Dünyalar Başına Yıkıldı

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 3 Şubat Cumartesi günü Çaykur Didi Stadyumu'nda Konyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürerek bu önemli müsabakaya odaklanıyor. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde yapılan çalışmalarla yeşil-mavili ekip, Konyaspor'u devirip, son maçta yaşadığı Karagümrük yenilgisini unutmak istiyor.

Dün Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışma öncesinde oyuncularıyla bir araya gelen İlhan Palut, Trabzonspor galibiyetiyle taraftarlarını sevindirdiklerini ancak ardından gelen Karagümrük yenilgisiyle üzdüklerini belirtti. Palut, Konyaspor karşısında galip gelerek bu kaybı telafi etmek zorunda olduklarını vurgulayarak, takımına motivasyon sağladı.

Yoğun maç trafiğine rağmen oyuncularının performansına teşekkür eden İlhan Palut, gelecek dönemin daha rahat bir periyot olacağına inandığını ifade etti. Cumartesi günü alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren çıkış arayan Konyaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyleyen Palut, taraftarlarının desteğiyle bu maçı galibiyetle atlatacaklarına olan inancını dile getirdi. Çaykur Rizespor, Konyaspor karşısında alacağı bir galibiyetle moral bulmayı hedefliyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT