Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü İlhan Palut, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Pendikspor ile deplasmanda oynadıkları maçta alınan mağlubiyet sonrasında açıklamalarda bulundu. Palut, takımının iyi bir başlangıç yaptığını ancak sonucu getiremediklerini ifade etti.

Maçın ilk yarısını Shelvey'in golüyle 1-0 önde kapattıklarını ancak doğru tercihler yapamadıkları için ikinci golü bulamadıklarını belirten Palut, rakibin kaçırdığı penaltının ardından soyunma odasına sadece 1-0 önde girdiklerini dile getirdi. Orta saha civarında kaptırdıkları toplarla kalelerinde iki gol gördüklerini ekleyen Palut, duran toplarla beraberliği yakalamaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

"Samsunspor'u Türkiye'nin 5. Büyük Takımı Yapacağız!" "Samsunspor'u Türkiye'nin 5. Büyük Takımı Yapacağız!"

İstanbul'da oynadıkları maçlarda beklenen performansı gösteremediklerini de belirten Palut, bu sezon İstanbul takımlarıyla deplasmanda oynadıkları 8 maçta 4 puan topladıklarını ve 6 maçtan yenilgiyle ayrılarak 20 puan kaybettiklerini ifade etti.

Teknik direktör Palut, kalan maçlarda takımının mücadelesini sürdüreceğini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY