Tam anlamıyla bir gelişim kadrosu kurduk. 25.2 yaş ortalamasıyla oynadık. Bu açıdan  sahadaki futbolcular itibariyle ligin en genc  takımı olduk. Ancak  oyuncularım çok iyi performans sergiledi. Bunun sonucu olarak da  sezon başı konuştuğumuz hedeflere ulaştık’ dedi.

ARTIK HEDEF BÜYÜDÜ

Sezon içerisinde  kötü peryotlar da yaşadıklarını kaydeden Palut, ‘ Buna rağmen çıtayı yükselttik ve taraftarımızı da  Avrupa konusunda umutlandırdık. Ancak son 3-4 maçta da buradan uzaklaştık. Bazı maçlardaki kırılma anları bizi bu hedefimizden ayırdı. Sezona başlarken böyle bir hedefimiz yoktu. Ancak gelinen nokta bizi önümüzdeki sezon için daha umutlu hale  getirdi. ‘şeklinde konuştu.

ÇOK  DESTEK GÖRDÜK

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Rize’e  ilk adım attığından beri  insanların yoğun ilgi öve sevgisiyle karşılaştıkmlarını da kaydeden Palut, ‘ Elbette işler hep iyi gitmedi., Ancak kötü günler de yaşadık ama  şehrin ve yönetim kurulumuzun  bize olan inancı hiç sarsılmadı.İnşallah seneye bu ana kadar yaptıklarımızın da üstüne koyarak, daha da oturtuğumuz oyun kültürüyle taraftarlarımızı daha çok mutlu eden  bir takım olarak taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan bir Rizespor olmak istiyoruz’ diye konuştu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN