Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 16. Hafta maçında Beşiktaş ile karşılaşması gereken maçın, Ankaragücü ile oynanan müsabakada yaşanan olaylar nedeniyle ertelenmesinin ardından, bu kez 17. Hafta'da sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Di Di Stadyumu'nda 21 Aralık Perşembe günü oynanacak olan bu mücadele öncesinde, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Mavililer, fikstürdeki değişikliği avantaja çevirmeyi hedefliyor.

Çaykur Rizespor, Pendikspor ve ardından deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçlardan galibiyetlerle ayrılarak, ilk yarının kalan iki maçını Çalkur Di Di Stadyumu'nda Beşiktaş ve Hatayspor ile yapacakları müsabakalara en iyi şekilde hazırlanmayı amaçlıyor. Ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlayarak, ara transfer döneminde yapacakları takviyelerle ikinci yarıda zirveye tırmanmayı hedefleyen Atmaca, sezonu ilk 5 içerisinde tamamlayıp Avrupa Kupaları'nda yer almanın hayal olmadığını göstermeye kararlı.

Bu kapsamda, Çaykur Rizespor'un sezon sonunda Avrupa hayalini gerçekleştirebilmesi için, önümüzdeki maçlardan alacağı olumlu sonuçlar büyük bir öneme sahip olacak.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak