Son olarak Çaykur Didi Stadı’nda oynanan Alanyaspor maçında oyuna sonradan girip 1 dakika oyunda kalan Ömür, sonrasında kemik ödemi nedeniyle sakatlık süreci yaşamıştı. Antalyaspor, Bodrum FK ve Sivasspor maçlarında forma giymeyen Abdülkadir, Trabzonspor maçı öncesi antrenmanlara başladı.

Danylo Sikan Alanyaspor maçındaki performansıyla üzerindeki baskıyı da attı Danylo Sikan Alanyaspor maçındaki performansıyla üzerindeki baskıyı da attı

ESKİ FORMUNU ARATIYOR

Çaykur Rizespor forması altında bu sezon Süper Lig’de 3 maç, Türkiye Kupası’nda ise 1 maçta forma giyen Abdülkadir Ömür, 207 dakika sahada kaldı. Skor katkısında bulunamayan Abdülkadir Ömür’ün derbide kadroda olması bekleniyor. Eski takımına karşı bu sezon ikinci kez sahada olmayı bekleyen 25 yaşındaki oyuncu, teknik direktör İlhan Palut’tan formayı istedi. Derbi öncesi yıldız oyuncunun sakatlığını atlatması ise hem teknik heyeti hem de taraftarları mutlu etti. Abdülkadir Ömür, formayı alıp takımına galibiyeti getiren isim olmak istiyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA