Ligin üst sıralarında yer alıp Avrupa hedefini kovalamak düşüncesiyle girdiği yeni sezonun ilk haftasında sahasında karşılaştığı İzmir ekibi Göztepe’ye beklenmedik şekilde 3-0 mağlup olarak sezona puansız girerken taraftarını da üzen Çaykur Rizespor, ikinci hafta maçında yarın deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı müsabakadan iyi bir sonuçla ayrılarak hem yeni sezonda puanla tanışmak, hem de Göztepe maçının şokundan çıkmak istiyor.

PALUT GÖZ AÇTIRMADI


Hafta arası Rize’de yapılan antrenmanlarda oyuncularına adeta göz açtırkmayan teknik direktör İlhan Palut Göztepe maçında yapılan hatalar üzerinde dururken oyuncularını da sık sık uyardı. Palut ayrıca bu maçın ilk yarısında yakamladıkları ancak değermendiremedikleri mutlak gol pozisyonlarında yaşanan sıkıntıları dikkate alarak bu yönde çalışmalar yaptırdı.

Süper Lig’de Yabancı Kuralı Değişiyor mu? Ertuğrul Doğan’dan Kritik Açıklamalar
Süper Lig’de Yabancı Kuralı Değişiyor mu? Ertuğrul Doğan’dan Kritik Açıklamalar
İçeriği Görüntüle

ÖZEL UÇAKLA GİTTİLER

Öte yandan ilk maçta alınan kötü sonuç üzerine Alanya maçına ayrı bir önem veren Yeşil-Mavililer dün yaptıkları çalışmanın ardından Rize-Artvin Havalimanı’ndan özel bir uçakla Antalya’ya hareket ettiler. Atmacalar bu gün burada yapacakları son çalışmanın ardından maç saatini beklemeye koyulacaklar.Bu arada teknik direktör Palut’un Alanya karşısında takıkmını sahaya Göztepe maçından farklı bir 11’le sürmesi bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN