Çaykur Rizespor, transfer döneminde öncelikli olarak golcü bir forvet ve deneyimli bir 10 numara arayışında. Bu doğrultuda gündeme gelen son isim, Kasımpaşa'nın Bosnalı oyuncusu Haris Hajradnovic oldu.

Cengiz Şeremet'in Vefatıyla Futbol Camiası Yasa Boğuldu. Elazığ FK'nın Eski Sportif Direktörü Hayatını Kaybetti Cengiz Şeremet'in Vefatıyla Futbol Camiası Yasa Boğuldu. Elazığ FK'nın Eski Sportif Direktörü Hayatını Kaybetti

Kasımpaşa formasını 6 sezon boyunca başarıyla temsil eden 30 yaşındaki Hajradnovic, Süper Lig'de istikrarlı bir performans sergiliyor. Bu sezon görev aldığı 34 maçta 4 gol atıp 13 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken oyuncu, 10 numara pozisyonu için Çaykur Rizespor'un radarına girdi.

Rizespor yönetimi, Hajradnovic'in transferini tamamlamak için harekete geçti. İstanbul ekibiyle iyi ilişkileri olan yönetim, transferin makul bir bonservis ücretiyle sonuçlandırılmasını planlıyor. Tecrübeli oyuncunun takıma katılmasıyla birlikte orta sahadaki yaratıcılığı artırmayı ve hücum hattına destek sağlamayı hedefliyorlar.

Haris Hajradnovic'in transferi, Çaykur Rizespor'un kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir adım olabilir. Takımın hedeflerine ulaşması için önemli bir rol üstlenebilecek deneyimli oyuncunun katılımı, taraftarlar arasında heyecan yaratıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK