Ancak Yeşil-Mavililer, bu sezon İstanbul'da istediklerini bulamadılar. Fenerbahçe'ye 5-0, Karagümrük'e 4-0, Galatasaray'a 6-2, Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan takım, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Tek galibiyetlerini ise küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor'a 4-0 mağlup ederek elde etti.

Trabzonspor Asist Kralını Transfer Etmeye Hazırlanıyor; Trezeguet'in Alternatifi Olacak! Trabzonspor Asist Kralını Transfer Etmeye Hazırlanıyor; Trezeguet'in Alternatifi Olacak!

Yeşil-Mavililer, bu süreçte kalesinde 20 gol görürken sadece 8 kez gol sevinci yaşadı. Çaykur Rizespor'un 36. hafta maçında 12 Mayıs Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Pendikspor'u mağlup ederek İstanbul deplasmanlarındaki ikinci galibiyetini almak istediği belirtiliyor. Teknik Direktör İlhan Palut, genç bir kadroya sahip olduklarını ve genel olarak çok iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Bunun karşılığını ligi en iyi yerde bitirerek almak istiyoruz. 3 maçımız var ve ortada 9 puan bulunuyor. Sezonu iyi performanslarla bitirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN