İki kulüp, Portekizli oyuncunun menajeriyle temasa geçerek transfer görüşmelerine başladı.

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı'nın belirlediği transfer hedefleri arasında yer alan Cedric Soares için Bordo-Mavililer, oyuncunun menajeriyle şartları görüşmeye başladı. 32 yaşındaki sağ bek Cedric Soares'in Arsenal'deki forma şansının azalması ve sözleşmesinin sezon sonunda bitmesi, transfer sürecini daha da cazip hale getiriyor.

Öte yandan Beşiktaş'ın da Cedric Soares'i transfer etmek için ilgi gösterdiği belirtildi. Siyah-Beyazlılar'ın, Trabzonspor ile birlikte Portekizli futbolcunun peşinde olduğu ve İngiltere, İtalya ve İspanya'dan da teklifler aldığı ifade edildi.

Cedric Soares ise yakın zamanda FANATİK Gazetesi'ne verdiği röportajda, "Her oyuncu gibi ben de oynamak istiyorum. Menajerim bazı kulüplerle temas halinde ve neler olacağını yakında göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Transfer savaşının tarafları arasında Cedric Soares'in tercihini hangi Süper Lig ekibinden yana kullanacağı merakla beklenirken, Arsenal'in kapısı ocak ayında Trabzonspor ve Beşiktaş tarafından çalınacak gibi görünüyor.

TAKA/AYTEKİN AKAY 

Editör: Ayşe Sancak